پیام دکتر جواد جاهری سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین

خدا را شاکرم اکنون که سومین سال تاسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین  به سر می بریم توانسته ایم به موفقیت های ارزشمند و شایسسته ای در توسعه حوزه های بهداشت، درمان و آموزش دست یابیم.

مجموعه هشتصد نفری دانشکده علوم پزشکی خمین ، همدل و همدوش یکدیگر، در مسیری گام نهاده اند که رسالت خود را آموزش، پژوهش و خدمت تعریف کرده و برای دستیابی به این هدف والا، طبق فرموده امام علی(ع) به مالک اشتر، راه اعتدال را در خدمت، پیش گرفته اند.
بی شک، سلامت، موهبتی ارزشمند و از نیازهای اساسی همه انسان ها است که حفظ و تامین همین نعمت ارزشمند، مسوولیت سنگینی را بر عهده ما دست اندرکاران تامین سلامت مردم نهاده و بدون مسلح شدن به سلاح علم و عمل، در این مسیر موفق نخواهیم بود.

همچنین همدلی و همفکری، دیگر لازمه پیشبرد موثر این مسیر است که امیدوارم انگیزه بخش قلب های یکایک اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خمین باشد.

مسلما دستیابی به این توفیقات مرهون حمایت ها، زحمات و تلاش افراد بسیاری بوده است که در طول این مدت  و پیش از آن، همراهی شان به بار نشسته و در ارتقای مجموعه سهیم هستند؛ جا دارد از عنایت ویژه دولت تدبیر و امید و مقام عالی وزارت بهداشت و مسئولین این وزارتخانه و نیز از همراهی معاونین بزرگوار در این سه سال تشکر نمایم.

در طول سه سال گذشته معاونین، مدیران، اعضای هیئت علمی، پزشکان، کارشناسان و تمامی کارکنان دانشکده با وجود همه مشکلات پیش رو و کمبودهای موجود، از هیچ کوششی دریغ نکرده و با همت و تلاش مضاعف در محیطی صمیمی به پیشرفت و توسعه مجموعه های وابسته به دانشکده علوم پزشکی خمین کمک کردند تا مسیر رشد هموار شود که جا دارد از تک تک این عزیزان تقدیر و تشکر نمایم؛ مسلما با همدلی و تلاش این عزیزان موانع باقی مانده پیش رو نیز مرتفع خواهد شد و شکوفایی بیش از پیش به دست خواهد آمد

آغوش سلامت شهرستان خمین، همواره به روی همه نیازمندان و دردمندان گشوده بوده و لازم است تا با نگاهی جامع، ثمربخشی خدمت را سرلوحه خویش قرار دهیم و در روشن تر شدن افق های آینده، سهیم باشیم.

اینجانب به عنوان سرپرست این مجموعه پویا، تمامی تلاش خویش را برای تحقق این اهداف به کار بسته و ضمن احترام به همه عقاید و نظرات، از تمامی اساتید، کارکنان در اقصی نقاط استان ، شهرستان و همچنین دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خمین می خواهم تا همدلانه و دلسوزانه در اعتلای نام این دانشکده تازه تاسیس  کوشا باشند تا رایحه دلنشین سلامت، در جای جای این مرز و بوم، بیش از گذشته استشمام شود.

از خداوند متعال می خواهم تا تمامی اعضای این مجموعه را در مسیر خدمت صادقانه به مردم یاری کرده و توفیق همراهی خالصانه را نصیب یکایک ما گرداند.

دکتر جواد جواهری

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین